www.elllobregat.com
Imatge d'arxiu de la sala de plens de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat
Imatge d'arxiu de la sala de plens de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat

L’Hospitalet, ciutat solidària amb l’Alzheimer

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La ciutat aprova aquesta declaració simbòlica en favor d’aquesta malaltia al darrer Ple, juntament amb una en commemoració dels 35 anys d’ajuntaments democràtics. Al Ple, a més, es van incorporar cinc infraccions més per incomplir la normativa sobre tinença de gossos, amb multes que poden superar els 2.400 euros
De la simbologia a la praxis, el darrer Ple de l’Ajuntament té per tots dos aspectes. El Ple de l’Ajuntament de L’Hospitalet ha aprovat en la seva sessió ordinària d’abril dues declaracions institucionals: una declara L’Hospitalet ciutat solidària amb l’Alzheimer, i l’altra commemora els 35 anys d’ajuntaments democràtics.

La primera declaració institucional manifesta també el seu suport a la iniciativa liderada per la Confederació Espanyola d’Associacions de Familiars de persones amb Alzheimer (CEAFA), que reivindica la posada en funcionament d’una política d’estat d’Alzheimer. La segona declaració institucional commemora els 35 anys d’ajuntaments democràtics. El text reconeix la tasca feta per l’Ajuntament de L’Hospitalet i per tots els regidors i les regidores que n’han format part durant aquests 35 anys.

Dues declaracions més simbòliques que pragmàtiques, just al contrari que la següent. El Ple va incorporar noves sancions per incomplir la normativa sobre tinença de gossos potencialment perillosos. Les multes aniran des dels 150 als 2404 euros per no tenir la llicència corresponent. En aquest sentit, l’Ajuntament ha sancionat aquest any a un total de 17 persones i ha obert expedient a 13 més. Al 2013, el govern municipal va tancar l’any amb 46 expedients sancionadors.

30 d'abril de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios