www.elllobregat.com
Catalunya en Miniatura, a Torrelles
Ampliar
Catalunya en Miniatura, a Torrelles (Foto: Consorci de Turisme del Baix Llobregat)

L'abril al Baix Llobregat torna a convertir-se en el Supermes, un mes de diversió i activitats per a famílies

martes 20 de marzo de 2018, 12:55h

Durant tot l’abril, les famílies podran gaudir de més d’un centenar de promocions i descomptes en turisme, oci, cultura i gastronomia en una comarca clarament consolidada com a destí d’oci familiar | En la seva tercera edició, el SuperMes guanya establiments col·laboradors i propostes d’activitats, alhora que augmenta els dies de les promocions amb la creació dels SuperDivendres

Palau Mercader, a Cornellà
Ampliar
Palau Mercader, a Cornellà (Foto: Consorci de Turisme del Baix Llobregat)

S’apropa l’abril al Baix Llobregat -la segona comarca de la demarcació de Barcelona amb més turistes (més d’un milió a l’any)- i això vol dir que torna el mes del turisme familiar al territori.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat presenta la tercera edició del consolidat ‘SuperMes’ amb infinitats de propostes exclusives i descomptes als principals atractius del Baix Llobregat com, per exemple, les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta, el Canal Olímpic de Catalunya, a Castelldefels; el Parc Arqueològic Mines de Gavà; Catalunya en Miniatura; els Museus d’Esplugues o la Cripta de Gaudí de la Colònia Güell, entre moltes opcions.

Per poder accedir amb major facilitat i comoditat, el Consorci ha impulsat una ambiciosa nova plataforma de venta online dels productes turístics del territori que s’estrenarà en el marc d’aquesta tercera edició de la campanya per aprofitar les més de 100.000 visites que en les darreres ocasiones ha tingut el web ‘elsupermes.cat’ durant el mes d’abril.

Totes les propostes han estat ideades per ser atractives per a les famílies. D’aquesta manera, durant l’abril, el Baix Llobregat es converteix en el destí de la diversió familiar, amb més d’un centenar d’ofertes d’activitats tan completes i diferenciades com: convertir els infants en xefs de cuina, practicar i aprendre els secrets del tir amb arc, viure raids d’aventura en família, experimentar la pastura amb un ramat d’ovelles, fer rutes a cavall i cuidar els ponis, jugar a ser jardiners en un taller de planters, participar en gimcanes nocturnes al delta i fer activitats a la natura, pedalar pel parc agrari i conèixer a un pagès, superar un RoomEscape en família, visitar un obrador de galetes, gaudir de les ofertes de teatre familiar, veure i conèixer de nit com és la vida dels ratpenats que viuen al bosc, i així fins arribar al centenar de propostes.

En aquesta tercera edició el SuperMes aprofita l’ocasió per posar un especial interès en els SuperDivendres: promocions excepcionals centrades en l’oferta dels divendres a la tarda, amb la finalitat d’allargar al màxim els caps de setmana i incentivar tant les pernoctacions com la combinació d’ofertes.

Una vegada més, la mascota turística del Baix Llobregat farà promoció del SuperMes des de diferents indrets de la comarca, cada cap de setmana informarà de la campanya i regalarà antifaços de colors als nens i nenes amb la voluntat de convertir-los en superherois i superheroïnes, a més a més de globus, piruletes i moltes abraçades. I és que els petits són els grans protagonistes de l’abril al Baix Llobregat.

D’altra banda, enguany, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat també busca la SuperFamília, que guanyarà un súper cap de setmana a la comarca per gaudir de forma exclusiva. Per a participar en el sorteig, les famílies hauran d’explicar la seva experiència durant el SuperMes al web elsupermes.cat, compartint una fotografia i deixant un comentari sobre una de les activitats en què hagi participat. Com més imatges i comentaris deixi cada família, més possibilitats tindrà per guanyar.

Visitres teatralitzades amb el Roc de Benviure, a la Torre Benviure de Sant Boi
Ampliar
Visitres teatralitzades amb el Roc de Benviure, a la Torre Benviure de Sant Boi (Foto: Consorci de Turisme del Baix Llobregat)
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios