www.elllobregat.com
El Prat que avança, la Catalunya que ve
Ampliar

El Prat que avança, la Catalunya que ve

Por Esther García Fernández
sábado 04 de mayo de 2024, 08:58h
El Prat és un referent del que un govern al servei de de la gent pot arribar a aconseguir. En els últim 45 anys hem treballat per ser referent en polítiques de cohesió, en sostenibilitat i en serveis públics de qualitat:

En aquest temps, el Prat s’ha consolidat com una de les quatre ciutats catalanes amb una major inversió social, estem millorant l’espai públic i impulsant nous equipaments com la residència municipal de gent gran, i desenvolupant iniciatives com la Casa de l’Energia, l’Energia del Prat o el servei públic de vehicle elèctric compartit, per posar alguns exemples. I al mateix temps, hem defensat la nostra ciutat d’amenaces com l’ampliació de l’aeroport.

Els Comuns som l’única força que defensa el Prat i el seu territori de la mateixa manera a tot arreu. Des de l’Ajuntament liderem el clam unànime de la nostra ciutat contra l’ampliació de l’aeroport i ja l’hem aturat una vegada des del govern de l’Estat. Uns Comuns forts al Parlament són també la garantia d’una Generalitat igual de compromesa contra l’ampliació i amb la protecció del Delta del Llobregat. Sabem que defensar el Delta del Llobregat és defensar el planeta i una economia que respongui a les necessitats de les petites i mitjanes empreses i de la gent treballadora, i no als interessos dels grans ‘lobbies’.

Seguir fent avançar i continuar defensant el Prat és el que ens porta a tenir al nostre alcalde Lluís Mijoler com a candidat número 2 a la candidatura dels Comuns Sumar, per seguir treballant pel Prat i pel Baix Llobregat, també des del Parlament.

Et demano el teu recolzament per seguir treballant per millorar la vida de tots i totes, igual que millorem les vides de les pratenques. Perquè volem que la Catalunya que ve s’assembli al nostre lloc al món. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios