www.elllobregat.com
La Fundació Agrupació inaugura un Itinerari Saludable a l’Hospitalet de Llobregat

La Fundació Agrupació inaugura un Itinerari Saludable a l’Hospitalet de Llobregat

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La zona del voltant del Llobregat s'ha convertit en un agradable espai per fer esport com repassarem a la propera edició impresa de El Llobregat
La Fundació Agrupació inaugura avui, a l’Hospitalet de Llobregat, un nou Itinerari Saludable amb l’objectiu de continuar promocionant l’activitat física com a mètode fonamental per a mantenir un estil de vida saludable. La nova ruta, anomenada “Itinerari Saludable de l’Hospitalet: Camí del Riu Llobregat”, compta amb la col·laboració del Programa d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

El circuit té una distància d’uns 850 metres que es recorren en un temps d’aproximadament uns 15 minuts i que es suma, així, a altres rutes destacades al voltant del riu Llobregat, convertit en una agradable zona per fer esport, com repassarem a la propera edició impresa.

La ruta, a la qual participaran entre 50 i 60 persones, s’iniciarà a les 10.15 h i culminarà amb els parlaments de la directora de la Fundació Agrupació, Imma Playà, el regidor d’esports, Cristian Alcázar i la codirectora del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) de la Secretaria General de l’Esport, la doctora Mariona Violan. “L’exercici físic és molt important per tenir un envelliment actiu i saludable, de la mateixa manera que ho és menjar sa i no consumir alcohol o tabac”, afirma Imma Playà.

A més de l’Hospitalet de Llobregat, existeixen rutes saludables patrocinades per la Fundació Agrupació a Sabadell, Lleida, Tarragona, Vilanova i la Geltrú (El Garraf), Manresa (Bages), Badalona i Cornellà (Barcelonès), Reus (Baix Camp), Olot (La Garrotxa), Tortosa (Baix Ebre) i La Seu d’Urgell (Alt Urgell).



¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios