www.elllobregat.com
L’empresa OTEM2000, emprenedors del viver Molí Empresa de Martorell, guanyen el ‘Cities Open Challenge by Ferrovial 2014’

L’empresa OTEM2000, emprenedors del viver Molí Empresa de Martorell, guanyen el ‘Cities Open Challenge by Ferrovial 2014’

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La seva solució iE Lighting System genera energia aprofitant el sol i el moviment de les persones i els vehicles
“IE Lighting System és una solució integral per millorar l’enllumenat públic que transforma un carrer en una font local de generació neta a partir de solucions que aprofiten el Sol i el moviment de les persones i/o vehicles”. Així expliquen el seu projecte els emprenedors de OTEM2000 Green Solutions & Management situats al viver Molí Empresa de la ciutat de Martorell; iniciativa que ha estat guardonada al ‘Cities Open Challenge by Ferrovial 2014’ per a la ciutat de Logroño.

Això vol dir que la capital de La Rioja implantarà aquest projecte com a prova pilot, amb l’objectiu comú de desenvolupar ciutats intel•ligents. És el repte que llança Ferrovial i que consisteix en identificar solucions tecnològiques que millorin la implicació dels ciutadans en l’entrega i l’optimització dels serveis urbans en diferents àmbits com la recollida de residus, la neteja del carrer, el turisme, la mobilitat, entre d’altres.

OTEM2000 neix el gener de 2012 com la primera consultoria a nivell mundial en promoure el concepte enerCITic®: energia neta generada en la ciutat per a la ciutat. Aquest és un nou concepte de ciutat sostenible i respectuosa amb el medi ambient dissenyada per a ser capaç de generar energia neta procedent del sol i el moviment de persones i vehicles, per a ser una font d'energia essent respectuosa amb els seus ciutadans per a una gestió eficient dels seus recursos i serveis (enllumenat, escombraries, ...), la informació i la comunicació amb el ciutadà a través de la utilització de solucions TICs. El concepte enerCITic® serà una solució per transformar una ciutat en una "Smart Green City", una ciutat intel•ligent i respectuosa amb el medi ambient.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios