www.elllobregat.com

Els Mossos d’Esquadra detenen, al Baix Llobregat, a 25 membres de la banda llatina Bloods

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

Una macro-operació dels Mossos d’Esquadra va permetre, el passat 6 de març, la detenció de 25 presumptes membres de la banda llatina Bloods després de 14 registres domiciliaris, deu dels quals a Sant Boi. 

Segons va explicar a la premsa el conseller d’Interior, Ramon Espadaler, amb aquesta operació s’hauria desarticulat la columna vertebral d’aquesta banda dominicana. Entre els detinguts es troba, segons la investigació va explicar a l’Agència EFE, el possible líder dels Bloods, acusat com la resta de membres, de robatoris, tràfic de drogues i per pertànyer a bandes criminals.

L’operació va començar la matinada del dia 6 de març a les 5:00 hores i es va allargar durant tot el dia. A més dels deu registres a Sant Boi (barris Marianao i Ciutat Cooperativa), es van realitzar –per ordre judicial- un més a Vallirana i altres tres a Hospitalet en una operació que es va allargar durant el dia i que, de fet, continua oberta. La banda llatina es va fer famosa fa menys d’un any, quan William Samuel Cañizares va ser condemnat a 17 anys i mig de presó per ordenar -a dos menors- assassinar a un membre díscol de la facció barcelonesa que liderava. ||

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios