www.elllobregat.com
Abraçada multitudinària a la Fira de Sant Isidre de Viladecans
Ampliar

Abraçada multitudinària a la Fira de Sant Isidre de Viladecans

Por Dayana García Blas
jueves 14 de mayo de 2015, 16:31h

La Fira de Sant Isidre celebra la 45a edició posant de relleu al patró de la pagesia i l’activitat agrícola. El dissabte 16 de maig començarà aquesta festivitat, junt amb la 14a mostra d’Entitats, que podran veure tots els ciutadans en el recinte de Cúbic i el parc de la Marina.

En la Mostra d’associacions hi hauran 50 estands d’entitats locals. Es repetiran activitats como la del Repte de Sant Isidre, que l’any passat va acollir més de 1.200 persones, però també es vol promoure una abraçada multitudinària en parella de deu segons que busca aconseguir la participació de 1.500 ciutadans.

El Concurs Exposició de Fruits del Camp serà, com cada any, una de les activitats que més visitants acollirà degut als innovadors i creatius muntatges artístics que elaboren membres de la Cooperativa Agrícola de Viladecans, a partir de productes agrícoles. Alguns aposten per dissenyar edificis, aspectes simbòlics i d’altres personatges coneguts, etc. Com marca la tradició, es sorteja una panera entre aquells que omplin la butlleta de participació.

El repte educatiu

D’altre banda, l’Ajuntament del municipi, que continua apostat per l’educació dels joves i dels més petits, destina un estand a aquesta temàtica. També, hi predominaran els espais didàctics que recrearan una escola, una biblioteca o una llar, es faran demostracions amb la col·laboració de centres educatius, i es promouran tallers.

Alguns comerços viladecanecs aposten per fer desfilades de moda en una passarel·la, per crear espais temàtics: nupcials, infantils i d’animació, on qualssevol nen podrà fotografiar-se amb alguns dels personatges de la coneguda pel·lícula Frozen. A més, la Xarxa Comercial reforça en aquest esdeveniment la seva campanya “Jo també compro a Viladecans”.

Respecte a l’hosteleria es farà, com l’any passat, el concurs d’allioli, s’organitzarà un showcooking sobre la cuina del fideu, i una ponència sobre l’ús culinari de les flors en els plats.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios