www.elllobregat.com

Entrevista (3° parte)

Els primers compromisos dels 31 alcaldes del Baix Llobregat i L’Hospitalet i els seus equips de govern

Els primers compromisos dels 31 alcaldes del Baix Llobregat i L’Hospitalet i els seus equips de govern

El Llobregat fa tres preguntes a tots els alcaldes dels 31 municipis del nostre territori A més, oferim la relació de càrrecs de responsabilitat de tots els governs municipals ja constituïts

lunes 27 de julio de 2015, 11:57h
Les respostes de l'alcalde de Martorell no van arribar a la redacció d'El Llobregat a temps de ser incloses a la nostra edició de paper. Les publiquem dilluns 27 de juliol, data que han arribat.

1. Si mirem el que és urgent, quina mesura o mesures pensa prendre de manera immediata?
Hi ha una continuïtat amb les polítiques prioritàries que ja estàvem desenvolupant des del govern. Per nosaltres allò més important ara mateix són la generació d’activitat econòmica, ajudar a crear llocs de treball i, en paral·lel, garantir la cohesió amb una despesa en polítiques socials que cobreixi les necessitats bàsiques de la ciutadania de Martorell. Ambdues són polítiques que ja portàvem desenvolupant els últims quatre anys i que reforçarem en aquest mandat municipal, amb la confiança que la recuperació econòmica arribarà aviat i ens podrem marcar noves fites de cara al futur.

2. Si atenem a l’important, quins són els assumptes més rellevants que es compromet a tirar endavant en aquesta legislatura?
El nostre objectiu principal és treballar per reduir l’atur, que és el principal problema dels ciutadans, i pal·liar les conseqüències de la crisi econòmica entre els veïns de Martorell. Per tant, insistirem i reforçarem les iniciatives municipals per a la represa econòmica. Alhora, ampliarem els serveis que ja ofereix el nostre Pla d’Ajut a les Famílies. D’altra banda, aprofundirem en les mesures de transparència i regeneració democràtica per apropar cada cop més l’administració a la ciutadania. I també continuarem amb la transformació de Martorell mitjançant un urbanisme al servei de les persones. Perquè darrera de cada inversió que fem en urbanisme hi ha qualitat de vida i benestar per als martorellencs.

3. Aquestes eleccions han dibuixat un panorama més complex i plural. Quina serà la seva forma de relacionar-se amb les altres formacions polítiques? Com serà la seva política de pactes?
Des del primer moment hem interpretat els resultats electorals del 24 de Maig com un aval a la nostra acció de govern, juntament amb el missatge que hem d’obrir-nos a sumar responsabilitats amb altres forces polítiques. Després de les eleccions vam parlar amb tothom per conèixer la voluntat d’implicar-se en la governabilitat de Martorell de cadascun dels grups polítics i vam arribar a la conclusió que Martorell necessitava un govern sòlid i estable amb Convergència al capdavant. És per això que hem signat, Convergència i Esquerra, un Pacte de Progrés, que permetrà al nostre municipi avançar des del punt de vista social i des del punt de vista nacional, amb les prioritats de reactivar l’economia i millorar el benestar de la ciutadania. A partir d’aquí, confiem que la resta de forces polítiques contribuiran des de l’oposició a fer un municipi millor, amb propostes sensates i pensant en el bé comú. Per la nostra part, estàvem, estem i estarem oberts al diàleg transparent i honest amb l’oposició i rendirem comptes del Pacte de Progrés amb la ciutadania.

Govern Municipal
Adolf Bargués Astúries: 1r Tinent d’Alcalde. Regidor de Planificació Urbanística, Medi Ambient i Habitatge; Núria Canal Pubill: 2ª Tinent d’Alcalde. Coordinador de l’Àrea de Serveis a les Persones; Lluís Esteve Balagué: 3r Tinent d’Alcalde. Regidor de Serveis Urbans, Via Pública, Mobilitat i Afers Interdepartamentals; Josep Casasayas Puig: 4t Tinent d’Alcalde. Regidor d’Hisenda i Seguretat Ciutadana; Lluís Amat Ferrer: 5è Tinent d’Alcalde. Regidor de Promoció Económica, Comerç, Turisme, Règim Interior i Noves Tecnologies; Maria Mercè Morera Santafè: 6ª Tinent d’Alcalde. Regidora d’Ensenyament, Gent Gran i Salut; Cristina Dalmau Cerdà: Regidora de Benestar Social i Joventut; Belén Leiva Herrera: Regidora d’Esports; Míriam Riera Creus: Regidora de Comunicació, Cooperació i Participació; Sergi Corral Barón: Regidor de Cultura, Museus i Patrimoni.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios