www.elllobregat.com
L’empresa adjudicatària de les obres de la C-245 està en preconcurs de creditors
Ampliar

L’empresa adjudicatària de les obres de la C-245 està en preconcurs de creditors

martes 25 de abril de 2017, 13:16h
Foment comunica als ajuntaments afectats que aquesta situació impedirà reprendre les obres al mes d’abril tal i com estava previst

Nou entrebanc a les obres de la variant de la C-245. Segons ha comunicat Foment als ajuntaments afectats, Sant Boi, Santa Coloma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts i Torrelles de Llobregat, l’empresa adjudicatària de les obres ha entrat en situació de pre-concurs de creditors i, per tant, no es podran reprendre les obres en aquest mes d’abril, tal i com s’havia anunciat durant la darrera reunió del Director General de Carreteras, Jorge Urrecho, amb els ajuntaments.

En aquest sentit, l’empresa pública contractant, Sociedad Estatal de Infraestructuras del Transporte Terrestre (SEITT, SA), havia aprovat, el passat 30 de març, els tràmits necessaris per continuar amb l’execució de les obres. No comptaven, aleshores, amb la sorpresa de la situació d’Isolux-Corsán, empresa adjudicatària, que ha entrat, com dèiem, en pre-concurs de creditors.

Així, doncs, els ajuntaments ja han anunciat que convocaran una reunió en les pròximes hores de la comissió de seguiment i coordinació de les obres amb totes les institucions implicades, mentre que, en paral·lel, el Ministeri de Foment i l’empresa adjudicatària busquen una alternativa que passa per trobar altra empresa que es faci càrrec de les obres el més ràpid possible.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios