www.elllobregat.com
Sort i encerts
Ampliar

Sort i encerts

viernes 06 de julio de 2018, 22:37h
Fer política des dels municipis és, segons el meu parer, la manera més gratificant de fer-la. Dedicar-te per complert a pensar i executar mesures i projectes que resolen problemes o faciliten els projectes de vida dels teus veïns i veïnes.

Passejar i planificar el futur de la teva ciutat, habitualment la ciutat on has nascut i crescut, és un luxe, un plaer i un orgull.
En el cas de la meva ciutat, El Prat, molts dels meus companys ho han pogut fer amb l’avantatge de poder pensar la ciutat a llarg termini, perquè la ciutadania ens ha anat fent confiança i hem pogut anar consolidant el nostre projecte de ciutat.

Aquest projecte sorgeix del cap i el cor de molta gent, homes i dones que han sostingut la responsabilitat de fer créixer la ciutat i la seva gent, i de conduir-la cap a on és ara, cap a on volem que sigui demà. Està clar que ningú no és imprescindible, però també està clar que el millor és que hi hagi persones amb visió i capacitat de plantejar les millors propostes de cada àmbit. En les més de 3 dècades de govern d’ICV al Prat, podeu comptar que d’aquests n’hem tingut força. Un, però emprèn el vol i enceta una nova etapa professional.

Personalment, us puc dir que l’he patit i gaudit molt estretament en els últims anys. Un pilar fonamental en la construcció de la nostra essència potablava, un tsunami infinit a l’hora de fer aportacions en qualsevol àmbit, i un exemple d’integritat, lleialtat i dignitat en la política del nostre municipi. D’aquí uns mesos, un cop passades les pròximes eleccions municipals, començarem a explicar les millors anècdotes d’un dels companys que s’ha assegut durant més anys al voltant de la taula de l’equip de govern, i que ha vist i tocat la majoria dels projectes importants que hem vist fer-se realitat. Encararem els reptes polítics i de gestió d’una manera diferent, sense ell, però estem completament convençuts que ens seguirà de ben a prop. Encara no sabem com ens ho farem, però, de moment, ja el trobem a faltar.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios