www.elllobregat.com

Tornem a l’Artesà

viernes 01 de marzo de 2019, 06:22h
Durant el pròxim mes de març s’inauguraran, sense inauguració oficial, és clar, diversos equipaments en els quals hem estat treballant aquest mandat.

Un d’aquests equipaments ha transcendit fins i tot les fronteres locals, ha cobrat una importància que s’entén des d’un punt de vista del patrimoni, la història, la funció pública, la cultura i les tradicions. Parlo del teatre de l’Artesà, que per als pratencs i pratenques és, malgrat la divergència d’opinions, una institució en sí mateix.

Tindrem un autèntic teatre municipal, i això no pot més que omplir-nos d’orgull.

I perquè hem fet un teatre? Si el teatre gairebé no interessa ningú...

Per nosaltres no és un teatre. Per nosaltres és una eina que farà realitat el projecte més important dels propers anys, qui sap si dècades. En diem Interseccions, i és el projecte estratègic que l’Ajuntament del Prat ha creat per tenir, demà, una ciutat millor.

Com sabeu, els companys i companyes d’ICV-EUiA hem pogut governar el Prat des de fa més de 3 dècades. Ara, la gent vol viure al Prat. El repte és garantir que els veïns i veïnes de la ciutat estiguin millor posicionats per al món del futur. Treballarem per una ciutadania més formada, més culta, més preparada per als reptes de demà. Perquè només així, amb més educació i més cultura, podran accedir a les millors oportunitats laborals, sense les quals no podrien consolidar el seu projecte de vida. Tindrem una ciutadania més crítica, que podrà optar a millors llocs de feina, i que estarà millor posicionada per decidir com vol viure. I ho farem enfortint el nivell d’anglès dels nostres joves, aprofundint en la reflexió a través de la lectura, aprofitant els estudis musicals per millorar les capacitat de treballar en equip i millorant les habilitats socials a través del teatre.

Que s’obri el teló. Aquesta és, també, la ciutat que volem.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios