www.elllobregat.com

El Prat En Comú

viernes 03 de mayo de 2019, 07:18h
8.436 persones van votar En Comú Podem a les eleccions generals, posicionant la formació com a segona força. Després de felicitar el PSC com a primera força, cal posar de manifest que som una ciutat progressista i d’esquerres.

El següent és col·locar-nos a la casella de sortida de les pròximes, les eleccions municipals.

És el moment de fer balanç i, aquest és el nostre desig, de reconèixer en la nostra feina un model de ciutat exitós. Hem treballat en un espai públic de qualitat, en uns projectes territorials estratègics i que defensin els nostres espais naturals, que són referència al país, hem invertit fermament en la cohesió social, la cultura i l’educació, convençuts que aquestes polítiques seran la llavor d’una ciutadania millor posicionada per als reptes del futur.

Hem treballat molt, sempre sent coherents amb el nostre projecte comú, sempre des de l’honestedat i el compromís de les persones que hem format part de l’equip de govern, avantposant inequívocament l’interès de la ciutadania. El Prat en Comú agafa el relleu d’ICV-EUiA. Lluís Mijoler agafa el relleu de l’alcalde Tejedor. Som la garantia del bon govern, la garantia de futur d’un model de ciutat que és exemple i referència arreu, i que volem que ho segueixi sent. Ens presentem a les eleccions perquè volem seguir treballant per la ciutat que estimem i per la seva gent, perquè sabem que t’agrada el Prat, i sabem com fer que la nostra ciutat sigui, per molts anys més, el nostre lloc al món.

El pròxim 26 de maig, El Prat en Comú.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios