www.elllobregat.com
El casament dels teus somnis
Ampliar

El casament dels teus somnis

viernes 07 de febrero de 2020, 08:49h
La Masia d’Esplugues va reobrir les portes a l’octubre del 2018 sota el paraigua de Cal Blay.

Aïllar-se en un racó amb tradició i història per viure el dia més feliç de la teva vida. A grans trets, aquesta és la proposta de La Masia d’Esplugues, un recinte amb dècades d’història que va reobrir les seves portes l’octubre del 2018 sota el paraigua del grup Cal Blay. Es tracta d’un espai íntim i amb caràcter, ubicat a l’entrada de Barcelona que ha esdevingut referent en la celebració de casaments.

Cerimònia i banquet en un sol indret La masia té la capacitat d’allotjar banquets i casaments.
Per tant, els nuvis i els seus convidats només hauran d’arribar a La Masia d’Esplugues per viure l’esdeveniment sencer, atès que al seu interior es podrà celebrar tant la cerimònia civil com el sopar o dinar posterior.

El pati interior del recinte, aïllat del món, és un oasi en calma en el qual oficiar un casament civil amb família i amics. Es tracta d’un espai diàfan i acollidor perquè els dos contraents es donin el “sí, vull” que els converteixi en matrimoni, tot plegat envoltats dels seus éssers estimats i natura.

I seguint parlant de natura, els convidats poden gaudir de la terrassa interior de La Masia d’Esplugues. Es tracta d’un espai construït a sobre d’una antiga vinya i pineda dels anys 30 del segle passat, i que ofereix una magnífica terrassa que conserva encara els pins d’aquell antic bosc. Un cop fet el brindis i després d’haver obert boca, la cerimònia segueix als salons del restaurant.

Versatilitat
La Masia d’Esplugues disposa de diversos salons versàtils, de diferents capacitats, ideals per a casaments de fins a 500 convidats. La Pedrera és la sala més petita, ideal per a cerimònies que busquen intimitat i recolliment, amb un màxim de 70 convidats. Montjuïc és la sala més gran i dedicada a les bodes amb més convidats que, a més, pot ampliar-se abraçant l’espai annex de la sala Tibidabo, creant així un immens i elegant espai de celebració. Aquesta última, a més, s’erigeix com un espai polivalent que tant pot allotjar un banquet com una zona de chill out per conversar tranquil· lament.

Un espai íntim per als nuvis
Per altra banda, La Masia d’Esplugues ofereix la possibilitat de fer servir la Wedding Room, una habitació especial per als nuvis. En especial per a la núvia, a la qual se li ofereix un espai personal per preparar-se amb tranquil·litat, una íntima estança a resguard de mirades indiscretes però, alhora, integrada a la finca, entre la terrassa i els salons.

Tradició rere els fogons
La Masia d’Esplugues ofereix una cuina construïda amb ingredients locals i en la qual la tradició i la passió per la feina ben feta es col·loquen darrere els fogons. Tot plegat perquè els nuvis i els seus éssers estimats passin un dia inoblidable en un indret inoblidable i únic.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios