www.elllobregat.com
Un estiu per re-descobrir la nostra indústria de la felicitat més propera

Un estiu per re-descobrir la nostra indústria de la felicitat més propera

Por Joan Carles Valero
viernes 05 de junio de 2020, 04:00h
L'especial Estiu a Baix 2020 oferirà a partir de el 3 de juliol la més completa i actual guia per gaudir del millor que tenim a la comarca.

El turisme és sens dubte la indústria de la felicitat, el paradigma del benestar. El turisme de proximitat serà aquest estiu una manera de redescobrir el bo que tenim a prop de les nostres llars, en el nostre entorn més proper: la comarca. Per això, les redaccions del Llobregat i BCN Content Factory estem treballant per oferir gratuïtament a partir del 3 de juliol una publicació de més de 200 pàgines amb la més completa guia d'activitats, tant familiars com esportives, els restaurants, les compres i les visites de racons amb encant, a més de les recomanacions d'un centenar de personalitats que es converteixen aquest estiu en autèntics ambaixadors del Baix i l'Hospitalet

A la progressiva recuperació de la confiança, des del periodisme fem un esforç per construir amb optimisme el relat del valor de la proximitat. És la nostra aportació que, però, requereix del suport dels ajuntaments i les institucions supramunicipals, i sobretot de l'entusiasme dels empresaris i treballadors del sector turístic, gastronòmic, cultural i d'oci, perquè són els primers que han de convèncer els ciutadans que gaudiran amb garanties dels seus serveis en aquesta nova realitat que ens ha tocat viure.

Una decidida aposta per gaudir d'allò més proper té la recompensa afegida de contribuir a la reconstrucció econòmica del nostre entorn més immediat. En l'Estiu a Baix 2020, els lectors tindran gratis a la seva disposición, a través del diari www.elllobregat.com, un ampli ventall de propostes per gaudir en dotzenes d'ocasions. El nostre objectiu és servir als nostres lectors contribuint a aixecar als sectors que han estat els més danyats per la crisi sanitària.

En l’especial Estiu a Baix 2020 apostem pel desenvolupament del turisme sostenible en els nostres atractius naturals: el Delta, el passeig fluvial a la vora de riu Llobregat, les nostres platges de dunes, recórrer a peu o amb bicicleta les serres de Collserola, el Garraf, Montserrat i els contraforts de l'Ordal, i descobrir ofertes en família com les hípiques o els scape-room. Perquè el turisme de proximitat és part de la reconstrucció econòmica i la solució per conservar els espais naturals, ja que amb visitants compromesos també es protegeix la nostra naturalesa. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios