www.elllobregat.com
Els germans Gasol, pel dret a decidir

Els germans Gasol, pel dret a decidir

miércoles 17 de septiembre de 2014, 19:05h

Els dos esportistes santboians han estat els convidats del dinar que habitualment organitza la Cambra de Comerç de Barcelona per donar a conèixer la tasca de la Gasol Foundation i on han valorat les darreres novetats esportives després del Mundial de Bàsquet
“No estic aquí per parlar d’això, però jo –a títol personal- sí que estic a favor del dret a decidir”. Així de concís, però contundent s’ha mostrat Marc Gasol durant el dinar organitzat avui per la Cambra de Comerç de Barcelona. En aquest sentit s’ha expressat també Pau Gasol al final de l’acte, després d’esquivar en un primer terme la pregunta davant de tot el públic. “Tot el món té el dret a decidir i a expressar-se”, ha dit el gran dels Gasol en declaracions a 8tv. Així, els dos germans es sumen a altres esportistes internacionals i de primer nivell que s’han mostrat a favor del dret a decidir, com va fer l’11-S Gerard Piqué.

Durant l’acte, els Gasol han parlat de la seva Fundació en defensa de la bona salut, la bona alimentació i l’esport, sobretot, dels més joves, els principals protagonistes de la Fundació, com ja varen demostrar fa un parell de mesos amb la Fundació Marianao de Sant Boi. “Participem en moltes iniciatives de forma altruista. Entenem el poder d’influència que tenim en la societat i la intentem canalitzar de forma positiva”, ha dit Pau Gasol.

Pel que fa la desfeta esportiva, recentment, al darrer Mundial de Bàsquet, els dos germans han parlat d’”autocrítica” després de la dimissió del ja exseleccionador Juan Antonio Orenga. “L’entrenador és un factor més, però no l’únic. Hi ha molts factors: el primer, que el rival ho va fer millor; els jugadors no vam estar encertats, especialment, jo no vaig estar fi –ha reconegut Marc Gasol-. Però no s’ha de buscar un culpable; cal buscar solucions i mirar endavant”. Dit això, els dos Gasol han volgut respectar la decisió personal d’Orenga i no s’han volgut mullar en el rumor del possible nou director d’orquestra: Sergio Scariolo.

17 de setembre de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios