www.elllobregat.com
Faurecia quadruplica la producció de la planta de Sant Andreu de la Barca després d’invertir 1,2 milions d’euros
Ampliar

Faurecia quadruplica la producció de la planta de Sant Andreu de la Barca després d’invertir 1,2 milions d’euros

lunes 18 de mayo de 2015, 17:24h
La marca francesa ha impulsat un nou centre productiu amb una innovadora línia de pintura de recanvis que marca la diferència respecte a la resta de plantes de la companyia
Tudela, Almussafes, Valladolid, Madrid i Sant Andreu de la Barca. Aquestes són les poblacions on la marca francesa Faurecia, proveïdora de peces d’automoció, té presència al territori espanyol. En canvi, és la darrera, la que es troba al nostre municipi, la que marca la diferència. La multinacional gala ha invertit 1,2 milions d’euros en un nou centre productiu que compte amb una innovadora línia de pintura –única respecte a les seves altres plantes nacionals- que li ha permès quadruplicar la seva producció.

D’aquesta manera, ha passat de 300 a 1.200 peces de recanvi per a para-xocs cada dia, la seva activitat principal. Una bona notícia pel territori que ha permès el manteniment de la plantilla a la planta de Sant Andreu de la Barca, a la vegada que reforça la seva relació amb Seat, el seu principal client. De fet, representa el 85% de la seva facturació. “La nova línia de pintura és exclusiva a la planta de Sant Andreu de la Barca i ens permet augmentar la capacitat de producció assumint la fabricació de recanvis de les altres plantes de Faurecia a l’Estat espanyol”, ha dit Jacek Andreas Michalec, director de Vendes per a Volkswagen i Seat de Faurecia.

En aquest projecte, Faurecia –el sisè proveïdor en equips per a l’automoció, amb una facturació de 18.800 milions d’euros i 99.500 treballadors a 34 països diferents- ha comptat amb el suport de l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios