www.elllobregat.com
L’Hospitalet, Destinació de Turisme Esportiu
Ampliar

L’Hospitalet, Destinació de Turisme Esportiu

martes 14 de julio de 2015, 10:40h
La ciutat rep la certificació de qualitat per tretze allotjaments turístics i sis equipaments esportius
L’aposta del territori pel turisme esportiu suma un nou impuls. L’Hospitalet ha obtingut la certificació de Destinació de Turisme Esportiu, en la modalitat de multiesports, el que la converteix en la primera ciutat de l’àrea metropolitana en rebre aquest distintiu de qualitat. Segons la resolució, el certificat de l’Agència Catalana de Turisme premia el nou Poliesportiu Municipal Gornal, inaugurat al mes de gener, així com la implicació dels representants municipals i del teixit empresarial de la ciutat.

En total, l’AGT posa de relleu fins a 13 allotjaments turístics i sis equipaments esportius que apareixeran a la pròximes opcions de promoció turística de l’entitat. D’aquesta manera, L’Hospitalet impulsarà l’economia local, generarà nous recursos i augmentarà l’ocupabilitat –principals objectius pels quals van presentar la candidatura-, fent de l’esport un motor econòmic més de la ciutat. “Portem anys treballant sumant sinergies entre l’Administració pública i el sector privat, per trobar noves oportunitats amb l’objectiu final de fer de L’Hospitalet una ciutat millor preparada per afrontar els reptes de futur. L’impuls de l’activitat econòmica ofereix noves oportunitats a la ciutadania amb la creació de nous llocs de treball i nous recursos a l’Administració per donar més i millors serveis als nostres veïns i veïnes”, ha dit l’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín.

Des de l’any 2003, que es va estrenar aquest nou certificat de qualitat, 15 destinacions catalanes han rebut alguns dels seus segells, entre les que es troba, Castelldefels i ara L’Hospitalet.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios