www.elllobregat.com
Les estacions del Grup FGC inicien la temporada d’hivern amb descomptes promocionals en els forfets de temporada
Ampliar

Les estacions del Grup FGC inicien la temporada d’hivern amb descomptes promocionals en els forfets de temporada

jueves 15 de octubre de 2015, 04:04h
Si es compra el forfet de temporada abans del 22 de novembre obtindrà descomptes de fins a un 20%. Amb els Forfets, els usuaris poden gaudir al màxim de la neu a totes les estacions de muntanya del Grup FGC

Per quart any consecutiu, el Grup FGC posa a disposició dels seus clients els forfets conjunts per a les seves estacions d’esquí i muntanya. Fins al 22 de novembre, els esquiadors que adquireixin els abonaments ATOTANEU 6.0 i ATOTANEU 5.0 gaudiran d’una promoció de llançament de permet un estalvi de fins el 20%
Els forfets ATOTANEU 6.0 i ATOTANEU 5.0 són productes ja consolidats en el mercat que permeten esquiar a les sis estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) amb un forfet únic al mateix preu.

A més, amb la compra d’aquests forfets, els esquiadors poden gaudir dels més de 150 avantatges que ofereix FGC en forma de descomptes i promocions en allotjaments, activitats, cinemes o entrades a museus, com el del FC Barcelona o el Zoo de Barcelona, entre molts altres beneficis.

Aquesta temporada d’hivern 2015-2016, els esquiadors podran escollir el tipus de forfet que millor s’adapti a les seves necessitats.

Tots aquells esquiadors que comprin el seu forfet de temporada ATOTANEU 6.0 i ATOTANEU 5.0 abans del 22 de novembre de 2015 es podran beneficiar de les tarifes amb descompte que ofereix el Grup FGC. Una promoció de llançament que permetrà als usuaris estalviar fins a una 20%.

El Grup FGC ofereix als clients un ampli ventall de tarifes disponibles i modalitats de producte adaptades a les necessitats dels clients amb l’objectiu d’aconseguir que tothom trobi l’opció que millor s’adapti a les seves necessitats: forfets per a famílies nombroses, per esquiar en dies feiners o bé per als amants de l’estil lliure, a més de tarifes específiques per a totes les edats.

Pagament dels forfets a terminis
El Grup FGC treballa per facilitar l’accés a les estacions i activitats previstes al màxim possible d’aficionats a la neu. Per aquest motiu, des de la passada temporada, hi ha la possibilitat de fraccionar el pagament dels forfets en còmodes quotes en 3, 6, 9 o 12 mesos. D’aquesta manera, els usuaris poden gaudir de totes les activitats de les estacions del Grup FGC: La Molina, Vall de Núria, Espot, Port Ainé i Vallter. El pagament a terminis només està disponible per als clients de La Caixa.

Els forfets de temporada es poden adquirir en línia a través de la botiga online del Grup FGC (http://botiga.turismefgc.cat), a les oficines de les estacions del Grup FGC, així com a la botiga d’FGC a l’edifici “El Triangle” de Barcelona i a les fires sectorials on el Grup FGC tingui presència. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios