www.elllobregat.com
Talls de servei a l'L9 Sud durant cinc caps de setmana per proves a l'L10 Sud

Talls de servei a l'L9 Sud durant cinc caps de setmana per proves a l'L10 Sud

Informació de serveis - Pel Departament de Territori i Sostenibilitat

Els talls es produiran els mesos d’octubre (7-8 i 21-22), novembre (11-12) i desembre (2-3 i 16-17) | Els dies d’afectació els usuaris del Prat i l’Aeroport podran utilitzar les altres connexions ferroviàries i les línies regulars d’autobusos.
El Departament de Territori i Sostenibilitat realitzarà durant cinc caps de setmana proves del sistema de conducció automàtica ATC per integrar-los a l’L10Sud i poder posar en servei aquest ramal amb quatre noves estacions: Foneria i Foc Cisell, a Barcelona, i Provençana i Ildefons Cerdà a l’Hospitalet de Llobregat. Aquestes proves obligaran a tallar durant cinc caps de setmana dels mesos d’octubre, novembre i desembre el servei a la línia L9 Sud. Les estacions que es veuran afectades són les 15 que hi ha entre Zona Universitària i Aeroport T1. El servei finalitzarà a l’horari habitual els divendres i es reemprendrà amb total normalitat el dilluns següent.

A l’octubre, els talls es produiran els caps de setmana del 7-8 i del 21-22. Al novembre, el de l’11-12. I al desembre els del 2-3 i 16-17. L’operador, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha col·locat cartells informatius a les estacions afectades així com a les estacions d’enllaç de Zona Universitària (L3), Collblanc (L5) i Torrassa (L1). Addicionalment, els dies concrets dels talls de servei es col·locarà un panell informatiu vertical a la part més alta de les baranes de cada accés tancat.

Les dates de l’actuació corresponen a dies amb baixa demanda de transport públic. Igualment els usuaris comptaran amb les connexions de la resta de la xarxa ferroviària (metro, FGC i Rodalies) i amb les línies regulars d’autobusos que cobreixen la zona. En especial es recomanen les següents alternatives:

-Línia R2 Nord de Rodalies, amb parades al centre del Prat i a la terminal T2 de l’Aeroport.
-Línies d’autobús 46 (Pl. Espanya - Aeroport T1) i 65 (Pl. Espanya - El Prat) de TMB, que es reforçaran.
-Autobusos urbans dels municipis de l’Hospitalet i el Prat de Llobregat.

El Departament de Territori i Sostenibilitat va reprendre les obres de l’L10 Sud l’endemà mateix de la posada en servei del ramal de l’aerport de l’L9, amb els treballs per col·locar la segona via i la segona catenària en el túnel, des del pou de Can Tunis fins a Provençana. Aquesta actuació permetrà posar en servei les dues estacions de l’L10 situades al terme municipal de Barcelona l’any 2018 i les dues de l’Hospitalet de Llobregat el 2019, tal i com va anunciar el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)


Normas de uso

Esta es la opinión de los internautas, no de El Llobregat

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes.

La dirección de email solicitada en ningún caso será utilizada con fines comerciales.

Tu dirección de email no será publicada.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto