www.elllobregat.com
FGC intensifica la seva freqüència a Olesa de Montserrat

FGC intensifica la seva freqüència a Olesa de Montserrat

Quan parlem de mobilitat al Baix Llobregat ho hem de fer des de dues perspectives ben diferenciades: per un costat, des de la mirada de les grans ciutats metropolitanes i, per l’altre, des del punt de vista dels municipis més perifèrics que, sovint, pateixen problemes de connectivitat.

Un repte pendent que progressivament s’ha de corregir. En aquest sentit, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya –transport fonamental per molts municipis d’aquesta zona- ha presentat una nova taula d’horaris per l’estació d’Olesa de Montserrat que amplia notablement les seves freqüències.

En concret, Olesa comptarà amb 15 noves freqüències els dies feineres: set circulacions que finalitzaven el trajecte a Martorell-Enllaç i que ara ho faran a Olesa, a més de vuit trens que iniciaran el seu viatge al municipi baixllobregatí i no a la capital del nord.

D’aquesta manera, FGC dóna resposta als increments de la demanda registrats en aquesta estació i que es preveu que es mantingui en augment. Durant el primer trimestres de l’any 2017, es van registrar 155.934 viatgers; és a dir, un 12% més que el mateix període del 2016.

A més, el servei actual d’autobús entre Olesa i Esparreguera s’ha vist reforçat des del dia 2 d’octubre per convertir-lo en un servei 100% de connexió amb el tren pels veïns d’Esparreguera. D’aquesta manera, tots els busos s’aturaran a tots els punts de parada i enllaçant amb tots els trens de l’estació.

Per últim, en el mateix marc de col·laboració, amb el món local, FGC ha posat a disposició de la ciutadania l’espai de l’estació de l’Aeri, actualment, sense servei comercial. Així, els Ajuntaments en podran fer ús sense cap cost. Ara, segons fonts oficials d’FGC, s’estan acabant de negociar els termes de la cessió. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios