www.elllobregat.com
Poveda: “Hem de continuar impulsant la reactivació económica de la ciutat”

Poveda: “Hem de continuar impulsant la reactivació económica de la ciutat”

viernes 14 de febrero de 2020, 09:00h
Entrevistem a Antoni Poveda (PSC), alcalde de Sant Joan Despí, per parlar de les promeses per a aquest nou mandat 2019-2023.

Quines són les principals qüestions i desafiaments del municipi que caldrà abordar en aquest mandat?
Un dels principals és acabar amb les desigualtats: les de gènere, les d’origen, les de qualsevol tipus, lluitant contra la xacra de la violència masclista, contra la LGTBIfòbia, defensant la igualtat entre persones, la igualtat d’oportunitats i d’accés als serveis. Hem de seguir treballant en la cohesió social; en l’educació, com a peça clau per a la igualtat d’oportunitats; en garantir l’accés a l’habitatge, per això seguirem desenvolupant el Pla d’habitatge públic posant els mitjans perquè els joves es puguin quedar a viure a la ciutat, potenciant també habitatges de lloguer per a gent gran i habitatges assistits. També hem de continuar impulsant la reactivació econòmica de la ciutat, transformant el polígon industrial perquè sigui un pol d’atracció econòmica i de generació de nova ocupació i fomentant el comerç de proximitat. Un altre repte molt important és el medi ambient, un àmbit on Sant Joan Despí és referent a l’àrea metropolitana i on no defallirem perquè ens juguem el futur de les noves generacions aplicant polítiques efectives contra la contaminació i la generació de residus.


Ens podria concretar tres objectius que es marca l’equip de govern per portar a terme els pròxims quatre anys?
Mantenir i millorar els serveis que oferim a les persones (pròximament obrirem el centre cívic de gent gran, per exemple), afavorir el dinamisme econòmic per tal de generar ocupació, seguir executant el nostre pla d’habitatge i reduir els nivells de contaminació tot avançant cap a un nou model de ciutat més sostenible i ecològica.

Quina és la gran actuació o projecte a llarg termini que necessita el municipi, encara que no s’assoleixi en aquest mandat?
A l’hora de mirar més a mig termini, un dels projectes en què continuarem treballant és el de la transformació de l’autopista B23, que haurà d’esdevenir una via urbana i cívica. És un projecte que és estratègic per a la ciutat.

Quins aspectes creu que s’han de reformar o millorar de manera mancomunada amb altres municipis veïns?
La col·laboració intermunicipal en la gestió ja hi és, ja sigui a través d’entitats supramunicipals com l’Àrea Metropolitana o la Diputació, o a través de mancomunitats per a temes o serveis més concrets.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)


Normas de uso

Esta es la opinión de los internautas, no de El Llobregat

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes.

La dirección de email solicitada en ningún caso será utilizada con fines comerciales.

Tu dirección de email no será publicada.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto