www.elllobregat.com
El Port de Barcelona aprova la concessió a CILSA de les dues últimes parcel·les comercialitzables de la ZAL Prat
Ampliar

El Port de Barcelona aprova la concessió a CILSA de les dues últimes parcel·les comercialitzables de la ZAL Prat

En una de les parcel·les, CILSA construirà una nau logística i l’altra es cedirà a l’empresa Embalex en règim de lloguer

El Consell d’Administració del Port de Barcelona ha aprovat aquest dimecres la concessió a CILSA de dues parcel·les ubicades a la Zona d’Activitats Logistiques (ZAL) Prat, dins d’aquest municipi. Aquestes són les dues darreres parcel·les que quedaven per construir i comercialitzar en l’àmbit de la ZAL Prat, de manera que ara està al cent per cent d’ocupació.

Es tracta de les parcel·les A.30, de 14.409 metres quadrats; i A9, de 10.874 metres quadrats de superfície. En la primera parcel·la, CILSA construirà una nau logística, molls de càrrega, espais per a oficines, etc., i suposarà una inversió de quasi cinc milions d’euros per part de l’empresa gestora de la ZAL. La segona parcel·la es cedirà a l’empresa Embalex en règim de lloguer. Ambdues concessions finalitzaran el 31 de desembre del 2041.

Reconeixements

El Consell d’Administració també ha aprovat una important ampliació de l’exploitació de l’Aquarium de dotze anys, fins a l’any 2039, i ha fet un reconeixement unànim als serveis essencials de la comunitat portuària −treballadors de l’APB (oficines, manteniment i operacions i Policia Portuària), estibadors, amarradors, remolcadors, pràctics, transportistes, terminals, Capitania Marítima, Torre de Control, serveis Marpol, etc.− per la gran tasca realitzada des de l’inici de l’estat d’alarma, garantint en tot moment l’operativa del Port de Barcelona.

Durant la reunió, celebrada aquest dimecres, també s’ha reconegut expressament el compromís dels estibadors per la decisió que han pres de treballar el proper dia 1 de Maig, festiu i Dia Internacional dels Treballadors, i per la important aportació econòmica realitzada als serveis sanitaris.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios