www.elllobregat.com
VI Edició Premis elllobregat 2020
Ampliar

VI Edició Premis elllobregat 2020

La 6ª gala dels Premis El Llobregat se celebrarà l’1 d’octubre a l’Auditori de Cornellà
La sisena gala dels Premis El Llobregat ja té nova data de celebració després de l’obligat ajornament a causa de la pandèmia de la covid-19: 1 d’octubre a l’Auditori de Cornellà.
Després gairebé cinc mesos d’espera ens tornarem a veure per fer entrega del seu merescut guardó als sis premiats, que ja sabem qui són perquè les votacions estan tancades, però el nom dels quals que no revelarem fins que arribi l’esperat moment. L’entorn per l’entrega dels premis no podria ser millor que l’Auditori de Cornellà, un espai de referència de les arts escèniques de la comarca i de l’àrea metropolitana, epicentre de les millors obres de teatre i els concerts més multitudinaris.
Es tracta d’un equipament de més de 7.000 metres quadrats amb una sala auditori amb un aforament de 700 persones i un escenari de 320 metres quadrats. La gala començarà, com de costum, a partir de les set de la tarda, i serà retransmesa en directe i després en diferit per ETV. Serà aleshores quan els nominats puguin descobrir si han guanyat o no.
La dinàmica és la de cada any. Hi ha sis categories, totes relacionades amb el riu, que reconeixen la tasca de persones o entitats del territori: Aigües Cristal·lines, la Major Crescuda, Cabdal Amazònic, Ribera Solidària, Afluent Verd i Aigües Braves, més el premi a l’anunciant. Els nominats d’aquest any els teniu recollits a la plana d’aquí al costat i entre ells i són els sis guanyadors d’enguany. Les anteriors edicions de la gala es van celebrar a L’Hospitalet, Sant Boi, el Prat, Gavà i Viladecans, i van deixar premiats destacats com ara Jordi Évole, Karra Elejalde, Manel Esteller, el Parc Agrari, Itaca, Sonia Corrochano, Mireia Navarro, Alfred i Aitana d’OT, Ecologistes en Acció, Núria Marqués, Jesús Vila, Frederic Cano, Laura Ferrés, el CRAM, Oriol Junqueras o Molins Acull, entre altres.
Des de l’organització dels premis El Llobregat confiem en el fet que la situació sanitària ens permeti celebrar la gala d’entrega de guardons sense cap contratemps i ens comprometem a què l’esdeveniment complirà amb tots els requisits i recomanacions de seguretat i higiene que siguin necessaris (distàncies de seguretat, neteja i mascaretes) perquè l’entrega dels premis no posi a ningú en risc i només sigui un gran èxit del Baix Llobregat i L’Hospitalet com a les edicions anteriors.
Us hi esperem a tots (si no passa res). Per si de cas, creuem els dits. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios