www.elllobregat.com
Arrenca la temporada de futbol al Baix: desafiaments i redempcions
Ampliar

Arrenca la temporada de futbol al Baix: desafiaments i redempcions

viernes 02 de octubre de 2020, 09:00h
L’anomenat “esport rei” torna al Baix Llobregat. Després d’un final de temporada radicalment atípic, comença altra vegada el joc.

La SegonaDivisió ja es juga i el 18 d’octubre comença Segona B, on quatre equips ens representaran. No hi seran les aficions a les grades i l’amenaça d’un positiu a les competicions sobrevolarà l’esport. Però els clubs s’hi juguen molt i tots han estat esperant el primer partit, per moltes i diferents raons. Ja sigui per seguir creixent, per esborrar les darreres derrotes de la ment dels aficionats
o per afrontar nous reptes.

L’Hospitalet pot créixer
La gran alegria del futbol baixllobregatí va donar-la el conjunt riberenc, que després de perdre amb el Najera i l’Algeciras els anys anteriors, va aconseguir l’ascens després d’empatar amb l’Andorra a un, però afavorit per una millor classificació a la fase regular.

L’equip seguirà tenint a Jonathan Risueño com a entrenador. Risueño va ser notícia amb les seves declaracions després de l’ascens, on amb un to contundent va defensar el mèrit del seu equip, on “nou jugadors de l’onze inicial que porten tres anys al club”, descartant que l’exit dels riberencs fos producte d’un gran pressupost.

L’Espanyol vol tornar ràpid
El R.C.D. Espanyol va patir un infern la darrera temporada. Condemnat per un rendiment dolent de principi a fi, amb 23 derrotes en 38 jornades de lliga, va descendir sent el cuer de la Liga Santander. Ara a Segona Divisió i amb l’entrenador Vicente Moreno al capdavant, els blanc-i-blaus posaran tot el seu arsenal, futbolístic i econòmic, per assegurar-se que el mal somni del descens duri una sola temporada.

La seva victòria per 3 a 0 a l’Albacete va ser un primer signe positiu i no hi ha dubte que l’estadi de Cornellà-El Prat viurà partits d’alta tensió aquest any. I tampoc es pot perdre de vista a l’Espanyol B, que competirà a Segona B amb Hospitalet, AE Prat i Cornellà.

El AE Prat segueix en la lluita
L’any que es celebren 75 anys de la fundació de l’Associació Esportiva Prat, el primer equip potablava va aconseguir la permanència a la categoria de bronze amb la resolució de la Real Federación Española de Fútbol, que va resoldre finalitzar les competicions no professionals sense descensos. Fins l’aturada de la competició, el Prat era setzè, en posició de playoff i a un punt de la salvació. Tot i això, el conjunt pratenc haurà de millorar per mantenir-se a la categoria i, pot ser, pujar posicions a la classificació.

L’U.E Cornellà, perseguint l’ascens
La Unió Esportiva Cornellà va arribar a la final doble del playoff d’ascens a Segona Divisió, on va caure contra el Castellón. Tot i la derrota, és la tercera vegada consecutiva que els cornellanencs arriben a la fase final d’ascens a la categoria de plata del futbol espanyol.

“Les sensacions són bones, sembla que portem molt temps entrenant. L’equip té ganes de competir”, assegurava el jugador Albert Estelles a les xarxes socials. El club verd, dirigit per Guillermo Romo, ha basat els seus equips en una aposta pel futbol base. Per la seva plantilla han passat jugadors com Enric Gallego, Victor Ruíz o el culer Jordi Alba.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios