www.elllobregat.com
El Llobregat i BCN Content Factory fan un exercici de prospectiva a l’Anuari 2017
Ampliar

El Llobregat i BCN Content Factory fan un exercici de prospectiva a l’Anuari 2017

jueves 06 de octubre de 2016, 07:31h
L’Anuari 2017 neix en col·laboració amb El Llobregat com a complement anual del llibre Qui es Qui: Radiografia dels qui manen al Baix Llobregat i l’Hospitalet, per a convertir-se en una eina de consulta útil per a les persones que viuen i treballen al Baix Llobregat i L’Hospitalet.

Una publicació de quasi 400 pàgines que engloba totes les tendències i novetats dels diferents àmbits, per a una millor interpretació de la realitat. Convertint-se així en la primera guia de distribució online a la comarca amb visió prospectiva que ens visitarà cada mes de desembre.

A BCN Content Factory creiem que per prendre decisions, cal bona informació. Per això, hem decidit posar a l’abast de tothom una publicació anual de distribució online que reculli tota la informació necessària, especialment dedicada a les institucions, les empreses i el món educatiu i associatiu, però en conjunt per a totes aquelles persones que es mouen en la seva realitat més propera.

Eleccions presidencials als Estats Units, sortida del Regne Unit de la Unió Europea... ¿però que passa al Baix Llobregat i l’Hospitalet? En un escenari global, l’Anuari els permet conèixer, mitjançant periodisme de proximitat tots els canvis que tenen lloc en aquest important territori al sud de Barcelona i que influencien de manera directa la seva vida quotidiana.

Tota l’actualitat dividida en seccions
En un món digital saturat de dades, la majoria de vegades inconnexes i confuses, els lectors trobaran la informació ordenada i agrupada en catorze seccions: institucional, política, judicial, policial, mediàtic, economia, infraestructures, laboral, social, cultural, educació, sanitat, esports i lleure, entre d’altres. Tot disposat en un model interactiu per a que el lector-usuari pugui accedir al que vol saber amb un sol clic. Aquesta actualització de referència al Baix Llobregat i l’Hospitalet, feta amb col·laboració amb la redacció d’El Llobregat, la rebran per correu electrònic més de 15.000 persones, en la seva majoria empresaris, directius, regidors, líders veïnals, d’entitats culturals i esportives... En definitiva, persones que exerceix la seva ciutadania d’una forma plena al territori on viuen i/o treballen.

Si encara no és subscriptor d’El Llobregat, pot rebre de forma gratuïta l’Anuari 2017 i la newsletter setmanal del diari online d’aquesta publicació de referència al Baix Llobregat i L’Hospitalet.

Patrocini
L’interessa patrocinar l’Anuari 2017? Els preus són molt assequibles. Contacti mitjançant el correu electrònic [email protected]tentfactory.com, o bé truqui al 661 23 68 81.III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto