www.elllobregat.com
‘Els de dalt del Baix’: el nou ‘Qui és qui’
Ampliar

‘Els de dalt del Baix’: el nou ‘Qui és qui’

El Llobregat i BCN Content Factory editen una nova edició de la Viquipèdia comarcal. El llibre i la nova web estaran disponibles el 2 d’octubre.
Explicar la realitat més immediata. Un contingut de proximitat que no ofereix cap altre mitjà de comunicació del Baix Llobregat. Amb aquesta premissa neix la segona edició del ‘Qui és qui al Baix Llobregat i l’Hospitalet’, una autèntica Viquipèdia del territori que El Llobregat i BCN Content Factory tornen a posar a disposició dels seus lectors i de qualsevol persona interessada a conèixer la realitat de la comarca.
Com fa quatre anys, aquest producte editorial fa una repassada per tots els àmbits relacionats amb la comarca -des de la seguretat, passant per la política, els esports, la cultura, el lleure o la religió, entre altres- al llarg de les seves més de 500 pàgines amb informació rellevant de tots els protagonistes que determinen el dia a dia del territori Llobregat. Una obra fruit de la feina de mesos d’un equip de periodistes locals que serà presentada en format llibre, com en l’anterior edició, però que enguany posarà especial èmfasi en la versió digital, per a la qual s’ha creat un web específic -quiesquialbaix.com- que lluny de ser estàtic s’anirà actualitzant a mesura que l’actualitat vagi canviant la configuració de governs municipals, juntes directives d’entitats o altres dades d’interès. Tot plegat, una obra que busca complir l’objectiu d’esdevenir un servei públic per als ciutadans de la comarca, polítics o fins i tot empreses interessades a aterrar al Baix i que necessiten saber què es cou en aquest territori.
Presentació a l’octubre
El llibre estarà disponible a partir del 2 d’octubre al web quiesquialbaix.com, el mateix dia que serà presentat en societat en un acte que tindrà lloc al Palau Falguera de Sant Feliu, la capital de la comarca, amb autoritats del Baix Llobregat i l’equip que l’ha elaborat.
A l’acte es presentarà el contingut del llibre tant en la seva edició digital, preparada per facilitar l’accés a la informació de cada municipi i temàtica, com en paper. Per altra banda, els interessats podran descarregar-se el llibre al seu web i a elllobregat.com, després d’haver contestat a un breu qüestionari que, de retruc, servirà a l’equip de BCN Content Factory i El Llobregat a elaborar reportatges sobre la comarca. Qui vulgui tenir el llibre enquadernat cal que el demani [email protected] o que l’encarregui a la plataforma Amazon, on estarà disponible.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (5)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto