www.elllobregat.com

AMBAIXADORS

“Molts hem viscut les conseqüències doloroses i negatives del covid-19 i això no ho oblidarem mai'
Ampliar

“Molts hem viscut les conseqüències doloroses i negatives del covid-19 i això no ho oblidarem mai"

Carme Polo, ex assessora de Federico Mayor Zaragoza

Aquest estiu la nostra idea és quedar-nos a prop per passar-lo amb amics i la família que fa temps que no podem veure. Cadaqués, Sitges i Xàbia, són llocs on tenim bons amics.

Per BCN Content Factory

Els racons del Baix Llobregat que m’agrada visitar per passar una estona són el Parc de Torreblanca, a Sant Joan Despí i Can Ginesta, a Sant Just Desvern

Per menjar acostumo a freqüentar el restaurant Follia, al carrer de la Creu d’en Muntaner, 17, a Sant Joan Despí, un lloc perfecte per menjar després de visitar els edificis de Jujol i també el Mirador de Sant Just, que es troba a l’avinguda de la Indústria, 12, a Sant Just Desvern. Però si preferiu un lloc de tapes més que no pas un restaurant en diré dos: El picoteo Can Domingo, al carrer de la Creu, 1, de Sant Just. O també a Viladecans, al carrer de Joan Fiveller, 8, Can Pepe. Si es fa de nit, o quedem per prendre alguna cosa, es pot anar a Vinoscopio Enoteca, al carrer del Bon Viatge, 31, a Sant Joan Despí o a Sant Feliu de Llobregat a La terrassa Guinart, al carrer de Dalt, 4.

El que més m’agrada fer es una passejada per la vora del riu (una llarga passejada). La recomano vivament.

Carn i plats preparats

Per fer compres en el meu municipi us proposa comprar carn de molt bona qualitat a Carns J&J, del carrer del Bon Viatge, 2, o també si el que busqueu són plats preparats, el millor lloc és la Rostisseria Eixample. Els fan casolans i deliciosos, al carrer de Baltasar d’Espanya, 1. (Sant Joan Despí)

Jo faig natació. A l’estiu és el més assequible a la piscina o la platja i també m’agrada i acostumo anar a caminar, sempre, pels molts circuits que es poden fer des de Sant Joan Despí, així que us recomanaria donar-hi una passejada. I si s’hi va amb nens, potser anar fins a Montserrat, no tant pel monestir, com per la màgia de les muntanyes i els camins que es poden transitar enmig d’un paisatge espectacular.

El meu millor estiu

Considero que el meu millor estiu va ser a Austràlia, l’any 2015. El fill gran va marxar per un any a estudiar i el vàrem visitar tot el mes d’agost. Va ser un viatge espectacular, on vam recórrer el país, vam conèixer llocs excepcionals i vam viure unes experiències en família que sempre recordarem. Va ser inolvidable.

Aquest any l’estiu ens marcarà un abans i un després pel coronavirus. Segurament haurem de canviar molts aspectes de la nostra vida social, de la forma de fer servir l’espai comunitari, de veure la natura amb uns altres ulls. I també perquè moltes famílies haurem viscut conseqüències doloroses i negatives i això no ho podrem oblidar mai.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto