www.elllobregat.com

AMBAIXADORS

“La platja de Gavà i CineBaix a Sant Feliu de Llobregat són els meus llocs predilectes”
Ampliar

“La platja de Gavà i CineBaix a Sant Feliu de Llobregat són els meus llocs predilectes”

Laura Fígols, periodista (Agència Catalana de Notícies)

“M’agrada anar en bicicleta. Una ruta que m’encanta és la que discorre pel costat del riu Llobregat i arriba fins a la platja del Prat. I amb nens, recomano visitar el Parc Agrari”

Per BCN Content Factory

Aquest estiu el que em ve més de gust és retrobar-me amb la família i els amics i fer escapades a prop o viatges curts.

La platja de Gavà és un dels meus llocs predilectes. M'agraden molt totes les platges de la comarca però la de Gavà és on vaig més sovint i ja m'hi he construït unes petites rutines. Un altre lloc per a mi molt especial és el CineBaix, a Sant Feliu de Llobregat. És un cinema gestionat per una associació que hi posa molt d'afecte, amb una cartellera interessant i que cada any organitza quatre festivals de cinema internacional (La Mostra de CineBaix).

Els restaurants que acostumo a freqüentar de la comarca són el Cèntric Gastro, al Prat de Llobregat (plaça de Catalunya, 39, telèfon 933795600), i Pizzeria La Rústika, a Sant Feliu de Llobregat (carrer Torras i Bages, 26. Telèfon 930083495).

A Sant Feliu de Llobregat, recomano passejar per la ruta del modernisme –amb les cases en filera d'en Molins; les del carrer de Joan Maragall i els pisos de Can Bertrand, entre altres- i els Jardins i el Palau Falguera.

Per anar de tapes m'agrada el Cèntric Gastro, al Prat de Llobregat –em reitero, sóc bastant de llocs fixos-. No surto gaire a la nit, però m'agrada Els Pagesos, a Sant Feliu de Llobregat (carrer Pi i Margall, 10. Telèfon 936859978).

Del meu municipi recomanaria comprar una entrada pel CineBaix –està previst que reobri el 2 de juliol després del tancament pel coronavirus-. M'agrada anar en bicicleta. Una ruta que m'encanta és la que discorre pel costat del riu Llobregat i arriba fins a la platja del Prat. No l'acostumo a fer sencera, ja que per a mi és bastant exigent –no estic massa en forma- però quan l'he completada, m'ha semblat una excursió ideal.

Per anar amb nens a menys d'una hora en cotxe recomanaria anar al Parc Agrari del Baix Llobregat, amb diversos itineraris per fer a peu o en bicicleta i activitats organitzades per a famílies, orientades a conèixer els productes de temporada i a valorar la proximitat. Però hi ha mots altres llocs que em semblen molt interessants per a famílies, com les coves del Salnitre, a Montserrat, o la Colònia Güell.

Respecte al meu estiu enyorat, el millor de la meva vida, recordo diversos estius preciosos. L'estiu del 2016 vaig anar a Cuba; un viatge que havia somiat i que vaig viure molt intensament. Però n'hi ha d'altres d'especials. El de l'any passat va ser una mena d'estiu de reivindicació personal, de petits projectes que feia temps que rumiava i que em van omplir molt, entre els quals visitar una amiga a Berlín i fer una estada a Montpeller per aprendre francès. Amb relació a la comarca, l'estiu del 2014, quan vaig venir a viure-hi, i els mesos següents, en què la vaig anar coneixent.

Aquest estiu de 2020 serà especial perquè podrem (re)descobrir llocs que estan a prop però que ens havien quedat molt lluny. La fotografia que il·lustra aquest text correspon a un capvespre de fa uns estius, durant un passeig per la platja de Gavà.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto