www.elllobregat.com

ambaixadors

“Espero que augmenti l’oferta de restaurants vegans
Ampliar

“Espero que augmenti l’oferta de restaurants vegans

Francesc Perearnau, Periodista, assessor de comunicació i ex subdirector d’El Mundo Deportivo

Per anar amb nens, al Baix Llobregat tenim la sort de tenir mar i muntanya. Si us plau, no porteu els nens a centres comercials, que corrin i juguin a l’aire lliure.

Per BCN Content Factory

Sobre aquest estiu, si és possible, he pensat passar uns dies, com cada any, a les platges de Zahara de los Atunes, a Cadis. És el que fem tota la família des de fa 40 anys.

Els racons que més m’agraden del Baix Llobregat, són els barris de Pubilla Cases i Santa Eulalia, a l’Hospitalet i l’entorn del Parc de Collserola a tocar de Sant Just Desvern i de Sant Feliu

La veritat es que soc vegà, i els restaurants que acostumo a freqüentar són pocs ja que els pocs que hi ha no em queden a prop. Espero que augmenti aquesta oferta. Si parlem de tapes recomano el Rompeolas, a la carretera d’Esplugues, 137 de Cornella i el Gotham al carrer del Marquès de Monistrol, 19 de Sant Joan Despi. Els recomano perquè m’els han recomanat, je je. I per la nit, per prendre alguna cosa, la Torre del Lleons a Esplugues, sens dubte.

Parc de Collserola

A l’hora de visitar llocs del meu poble recomano el Parc de Collserola, l’entorn de la Penya del Moro i la zona de Santa Creu d’Olorda.

Jo proposo comprar de tot al meu municipi. La proximitat i el veïnatge que no es perdin. Per exemple, a les botigues del carrer Bonavista de Sant Just Desvern.

Caminades amb el gos

Si parlem d’esports, a la meva edat no forço, m’estimo més caminar tirades llargues per Collserola amb el meu gos. Es perfecte. Molt sa i no et trenques res. De vegades alguna sessió de cardio sí que faig.

Per anar amb nens tenim la sort de disposar de mar i muntanya, ben a prop, tot el litoral fins a Castellefels, Begues i Collserola. Si us plau, no porteu els nens a centres comercials, que corrin i juguin a l’aire lliure. No està prohibit a l’hivern i, a l’estiu, hi ha hores idònies.

El meu millor estiu

Tenint en compte que vaig començar a treballar als 14 anys, el millor va ser el primer estiu que vaig fer vacances, a l’any 1980 quan tenia 22 anys. Va ser extraordinari. Vaig conèixer a la meva parella.

Aquest estiu d’ara serà especial pel mateix que la resta, perquè es una sort poder estar bé de salut tota la família i poder gaudir d’uns dies de vacances. Demanar més... per què? Ja ho pensava abans del coronavirus.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto